Депутати займатимуться торгівлею зброї і хлібом

Понеділок, 12 грудня 2005, 10:49

Верховна Рада України у четвер, 15 грудня, планує розглянути проект державного бюджету на 2006 рік.

Про це на погоджувальній раді лідерів фракцій і груп парламенту повідомив голова Верховної Ради України Володимир Литвин.

За його словами, також на цьому сесійному тижні, зокрема, у вівторок, 13 грудня, відбудеться День уряду, присвячений 5-тій річниці закриття Чорнобильської АЕС.

Спікер повідомив, що в цей же день Верховна Рада розгляне низку законопроектів, які стосуються проблем, пов'язаних із наслідками Чорнобильської катастрофи.

За словами Литвина, в середу, 14 грудня, у Верховній Раді передбачено розгляд проекту закону щодо внесення змін до держбюджету на 2005 рік, який стосується використання коштів від продажу акцій "Криворіжсталі".

У п'ятницю, 16 грудня, парламент планує заслухати звіт тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з перевірки фактів незаконної торгівлі зброєю і військовим майном та їх незаконної передачі в інші країни.

Крім того, у цей же день передбачається заслухати звіти ТСК Верховної Ради для перевірки ситуації, що склалася на ринку зерна і хліба в Україні.

Також в цей день передбачено заслухати звіт ТСК Верховної Ради для з'ясування причин утворення заборгованості за кредитами, залученими державою або під державні гарантії, повідомив Литвин.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News