Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пожалілась, що в Кабміні їй не вистачало танка, і отримала собаку

Понеділок, 12 грудня 2005, 11:27

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пообіцяла допомогу в реалізації головних виробничих програм державного підприємства "Завод ім. Малишева" в Харкові.

Про це вона заявила в понеділок на мітингу в цеху цього заводу, передає УНІАН.

За словами Тимошенко, якби програми, що були розпочаті за часів її прем'єрства, були реалізовані, завод не мав би тих проблем, які він має сьогодні.

"520 танків – це та кількість бойових машин, яка б мала надійти на озброєння української армії найближчим часом", - сказала Тимошенко і пообіцяла "дати нове життя виробництву і колективу заводу".

За її словами, наступного тижня вона з генеральним директором заводу планує завітати до нового прем'єр-міністра і поставити ці виробничі програми заводу "на контроль".

"Якщо ми доведемо до логічного кінця все розпочате, завод запрацює на повну потужність. Сьогодні ж, - сказала лідер БЮТ, - немає ніяких економічних підстав, щоб завод не випускав продукції і не працювало виробництво".

Тимошенко розкритикувала урядовців, які, за її словами, воліють більше закуповувати іноземну техніку, допускають зловживання, використовують офшорні зони.

Також Тимошенко сьогодні оглянула на заводі ім. Малишева виставку військової техніки.

Як повідомляє прес-служба Тимошенко, пізніше на прес-конференції вона зазначила: ”Дуже дивно, коли наприклад НАК “Нафтогаз” купує бурові установки будь-де, і за будь-яку ціну, але не у себе вдома. Так само, невідомо чому Укрзалізниця купує дорогі і не завжди ефективні дизельні двигуни ігнорючи продукцію малишевців".

"На моє переконання все це свідчить про свідомий відвід у тінь бюджетних коштів”, - зазначила вона. “Я глибоко переконана, необхідно терміново наводити в країні лад, щоб дати можливість ефективно працювати таким підприємствам, як завод ім. Малишева” – заявила вона.

На заводі їй подарували щеня, яке вона назвала "Булатом" на честь українського танка, який випускається заводом ім. Малишева з таким самим іменем.

Оглядаючи цей танк, Юлія Тимошенко пожартувала, що їй дуже не вистачало такої штуки у Кабінеті Міністрів України, зазначає прес-служба.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування