Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(о) збирається слідкувати за любов’ю та боротися з кіндер-сюрпризом

Понеділок, 12 грудня 2005, 13:35

Лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук вважає, що наступні парламентські вибори будуть фальсифікуватися.

"Фальсифікація виборів не просто можлива, а вона буде реальною", - сказав Кравчук на з’їзді СДПУ(о) у понеділок.

"На місцях місцеві вожді готуються до змагань, хто віддасть більше голосів за так звану демократичну владу", - додав він.

Під час свого виступу Кравчук вирішив нагадати, що під час його президентства вибори не фальсифікувалися.

"Ми вже робили демократичні вибори у 1990, 1991 та 1994 роках. Тому вони (влада) обіцяють, а ми це вже робили. Це відмінність між ними і нами", - сказав він.

Кравчук також заявив, що слова Ющенка на Майдані про необхідність перемоги помаранчевих сил на парламентських виборах на місцевому рівні сприйняті як "директива".

Роль СДПУ(о) в новому парламенті Кравчук бачить в тому, щоб впливати на протистояння між великими політичними силами.

"Партія Регіонів, "Наша Україна" і БЮТ уже зараз ділять портфелі, ставлять нездійсненні завдання. І з перших днів вони будуть у великій любові і битві за владу, але в парламенті має бути сила, яка спокійно аналізуватиме ситуацію і впливатиме на битву, щоб вони не забули, що існує ще й Україна", - додав Кравчук.

Він також спрогнозував, що цей блок на виборах може здобути від 7% до 10% голосів. Як відомо, Кравчука висунуто в депутати першим номером за списком СДПУ(о), яка піде на вибори разом з Республіканською партією, "Центром" і "Жінками за майбутнє".

Водночас перший заступник голови СДПУ(о) Нестор Шуфрич звинуватив владу у тому, що вона підписала документ, яким зобов’язана "з 2006 по 2009 роки заплатити 90 мільярдів заради приходу до НАТО".

"Скільки треба продати "Криворіжсталей", щоб заробити ці 90 мільярдів для НАТО? Влада говорить про все, окрім того, що у нас 3 тисячі кілометрів кордону з Росією, який стане закритим і де буде запроваджений візовий режим ", - обурився Шуфрич.

Він також розкритикував владу за кримінальну справу про сепаратизм. "Ющенко каже, що ті, хто виступають за федералізм – це психічно хворі, і посилає до них двох психіатрів – Медведька і кіндер-сюрприза Луценка", - сказав Шуфрич.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...