Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вигнав Червоненка "с глаз долой", щоб не псував список?

Понеділок, 12 грудня 2005, 16:31

Призначення нового голови Запорізької облдержадміністрації пов'язане з використанням Євгена Червоненка як досвідченого менеджера.

Так прокоментував виданню "Сейчас" призначення Червоненка на губернаторську посаду директор Центру соціальних досліджень "Софія" Андрій Єрмолаєв.

"Він (Червоненко) як економіст і політик "закриє" цей регіон під час виборів", - переконаний експерт.

На його думку, президент Віктор Ющенко зовсім не має йти на поводу "інформаційної кампанії з очищення лав партії від осіб, замішаних у корупційних скандалах".

"Його призначення зовсім не означає, що він зникне зі списку НСНУ. Його призначення - це преференція старому перевіреному соратнику, який, незважаючи на відставку, довів свою відданість", - підкреслив Єрмолаєв.

Діаметрально протилежної точки зору дотримується директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

"Це - справжнє політичне заслання людини, нібито замішаної в корупційному скандалі. Це вигнання Червоненка з епіцентру політичного життя на глибоку периферію: "с глаз долой - из сердца вон", - заявив Карасьов.

Експерт вважає, що дане призначення лише пом'якшує гіркоту вигнання, служить таким "утішливим призом за виключення зі списку або істотне зниження у списковій категорії".

На питання про можливі подальші пересування осіб з оточення Ющенка директор Інституту глобальних стратегій відповів так: "Ними будуть ті, хто був замішаний у скандалах. Звичайно, губернаторських крісел на всіх не вистачить, але будуть шукати".

Як відомо, на минулому тижні Ющенко призначив Червоненка головою Запорізької облдержадміністрації. Він також йде 29 номером у списку НСНУ.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування