Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук по-братськи поділився кріслами з новими соратниками

Понеділок, 12 грудня 2005, 16:39

СДПУ(о) залишає за собою 65% місць у виборчому списку блоку СДПУ(о), який вона створює на виборах до Верховної Ради 2006.

Про це повідомив голова СДПУ(о) Віктор Медведчук під час підписання угоди про блокування на майбутніх виборах.

За його словами, 20% у списку отримає Республіканська партія, 12% - "Жінки за майбутнє", 3% - партія "Центр".

При цьому Медведчук не сказав, якою буде назва майбутнього блоку, а також лозунги, з якими блок виступатиме на виборах, програма та символіка.

"У нас є ще певний час до з'їзду 18 грудня. Повна назва блоку вже є, але остаточно це може бути вирішено лише на з'їзді".

Медведчук "привідкрив невеличку таємницю", що першим у списку остаточно затверджено Леоніда Кравчука.

Також Медведчук зазначив, що СДПУ(о) розглядає в майбутньому парламенті як партнерів Партію регіонів. "Хоча наші виборчі шляхи розійшлися, ми йдемо на вибори паралельним шляхом, але ми були і залишимося політичними партнерами", - зазначив Медведчук.

"І якщо виникне в майбутньому парламенті питання створення коаліції без участі помаранчевих, ми підтримаємо представників Партії регіонів на будь-які посади, зокрема й на посаду прем'єра", - зазначив Медведчук, додавши, що коаліції з "помаранчевими" "не буде в жодному разі".

"Ми докладемо усіх сил, щоб зробити такий уряд, який буде слухати волю народу, який буде керуватися більшістю, а не власними амбіціями", - заявив у свою чергу Леонід Кравчук.

"Який ніколи не дозволить собі говорити, що народ не дозрів для референдумів, для вирішення своєї політичної національної волі, стратегії", - відзначив він.

"Не дозріла та людина, яка таке каже", - додав Кравчук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування