Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчук знову віддалився від заводу

Понеділок, 12 грудня 2005, 17:22

Дніпропетровський господарський суд зобов'язав "Нікопольський завод феросплавів" виконати рішення, прийняті на загальних зборах акціонерів підприємства, що відбулися 30 серпня.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на представника позивача - компанії "Вайвуд Холдінгз Лімітед", що є міноритарним акціонером НЗФ.

Таким чином, суд визнав обрання новим головою правління Миколи Надточенка та інших менеджерів.

За словами представника, суд зобов'язав ВАТ "НЗФ" забезпечити доступ обраного 30 серпня керівництва підприємства до документації, зокрема, печатки товариства.

Представник позивача висловив подив з приводу позиції представників Фонду держмайна, які в ході слухання справи заявили про те, що контрольний пакет акцій НЗФ на сьогодні не належить державі.

Раніше співвласник НЗФ Віктор Пінчук заявляв, що збори 30 серпня і рішення. Ухвалені на них є нелегітимними.

У свою чергу міноритарний акціонер "Вайвуд Холдінгз Лімітед" звернувся до Дніпропетровського госпсуду з позовом до НЗФ, у якому вимагав зобов'язати його виконати рішення загальних зборів акціонерів НЗФ, що відбулися 30 серпня.

Третіми сторонами в позові виступають Кабінет міністрів України, Фонд державного майна України, компанія "Славутич-реєстратор".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування