У Червоненка немає квитка, тому мандат він притримає на чорний день

Вівторок, 13 грудня 2005, 09:25

Глава Запорізької обладміністрації Євген Червоненко має намір продовжити роботу в області і після парламентських виборів 2006 року.

"Я приїхав без зворотного квитка, решта залежить від вас. Моє завдання сьогодні - це не грати в політику, а завоювати повагу", - заявив Червоненко в понеділок ввечері в Запорізькому аеропорту після прильоту з Києва, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я пройшов занадто багато митарств, щоб не використовувати такий шанс для себе особисто в першу чергу", - додав він.

Червоненко відзначив, що на сьогоднішній день йому ще не відомі всі проблеми області, але він найближчим часом з ними познайомиться.

"Запоріжжя - друга область у країні за доходами, за промисловим потенціалом і, головне, за кількістю інвестицій на душу населення. Ви знаєте, я буду найщасливішою людиною, якщо мій досвід допоможе зробити справу", - заявив голова обладміністрації.

Він також повідомив, що його першою ініціативою стане створення ради при главі обладміністрації, куди ввійдуть "усі стовпи політики і виробництва регіону".

"Я хочу відкритого діалогу, у мене революція закінчилася", - підкреслив Червоненко.

Крім цього, голова обладміністрації заявив, що у вівторок він має намір зустрітися з міським головою Запоріжжя і головою ради області.

"Завтра я планую зустрітися з головою обласної ради, з мером міста. Я сам хочу проїхати по усіх великих підприємствах", - сказав Червоненко.

Говорячи про проблеми регіону, Червоненко відзначив, що його першими кроками буде вирішення газових проблем.

"Перше, чим я займуся - це хочу зібрати виробничих генералів і поговорити, як вони хочуть бачити своє життя. Якщо газ стане справді 150 (доларів за тисячу кубометрів) - як жити далі", - заявив голова обладміністрації.

"Після цього я поїду в Росію, і буду пробувати розмовляти з генералами про те, які варто вжити заходи для пом'якшення цієї ситуації", - відзначив Червоненко.

Голова обладміністрації заявив також про намір приділити увагу соціальним питанням.

"Я хочу приділити увагу дорогам, хочу добудувати цей міст, приділити увагу історії й екології. Екологія тут справді проблема", - підкреслив Червоненко.

Водночас, як повідомляє прес-служба НСНУ, Червоненко, торкаючись питання виборчих списків НСНУ, в якому він займає 29 місце, зазначив:

"У списках я залишаюся. Якщо вийдуть (ті кандидати, котрі займають державні посади) усі до єдиного – я, як командна людина, вчиню так само".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування