Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кличка немає магазинів, але він почуває себе "маркізом Карабасом"

Вівторок, 13 грудня 2005, 09:49

Віталій Кличко готовий боротися за посаду мера Києва, однак поки не хоче заявляти про своє балотування офіційно.

"Я вам обов'язково розповім про це, але дещо пізніше, не зараз", - сказав він в інтерв'ю газеті "Дело".

Кличко відзначив, що спорт і життя на Заході дали йому можливість побачити, за якими принципами живуть люди в розвинених країнах світу.

"У мене дуже гарні контакти з мерами столиць різних країн і міст – Гамбурга, Берліна, Нью-Йорка, Лос-Анджелеса. Коли я приїжджаю на батьківщину, мені відразу впадає в око те, що потрібно змінювати. Я упевнений, що українці гідні кращого життя, життя на рівні світових стандартів", - відзначив Кличко.

Говорячи про свою політичну діяльність, Кличко відзначив, що в Україні "грають не за найбільш чесними правилами і використовують не найбільш чесні прийоми".

Кличко спростував інформацію про приналежність йому магазинів, ресторанів і клубів в Києві.

"Іноді я почуваю себе як у казці про "маркіза Карабаса". Варто мені з'явитися на будівництві, і автоматично цей проект уже, без сумніву, належить братам Кличкам. Я, до свого подиву, щоразу дізнаюся про приналежність мені якихось нічних клубів, ресторанів, магазинів. Але останнім часом найголовнішим моїм бізнесом був спорт", - відзначив він.

При цьому він повідомив, що займається з братом бізнесом, і ними створена промоутерська компанія.

"У нас велика кількість партнерів і великих світових фірм, з якими ми працюємо і співробітничаємо", - додав Кличко.

Зараз, за його словами, він намагається реалізувати свою давню мрію і створити мережу спортивних "недорогих комплексів, комплекс послуг у яких буде коштувати не тисячу доларів, а лише 30".

"Я хочу зробити так, щоб, заплативши небагато грошей, український споживач одержав такий же комплекс послуг, який одержують відвідувачі елітних спортивних клубів".

Також Кличко згадав, що займається благочинністю і намагається сприяти відродженню українського боксу серед дітей.

Говорячи про кошти, зароблені на ринзі, Кличко відзначив, що гонорари в професійному боксі "дуже високі".

"Глядачі бачать одного боксера в ринзі, а за ним стоїть ще 30-40 осіб, які роблять усе, щоб цей двобій відбувся, і усі вони теж мають стосунок до виграної суми. Мій максимальний призовий фонд мав скласти 8 мільйонів доларів за двобій із Хасимом Рахманом", - додав екс-боксер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування