Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жириновському не сподобалася порнуха "Юля"

Вівторок, 13 грудня 2005, 12:39

Члени російської партії ЛДПР мають намір осудити одного з лідерів партії Олексія Митрофанова у зв'язку з виходом фільму "Юлія", одним з авторів якого він є.

"Буде осудження, і ми попросимо Митрофанова припинити знімати такі фільми", - сказав журналістам у вівторок у перерві роботи 17 з'їзду ЛДПР лідер партії Володимир Жириновський, передає "Інтерфакс-Україна".

Крім того, відзначив Жириновський, керівництво партії попросить Митрофанова не публікувати в ЗМІ будь-які матеріали, пов'язані з цим фільмом.

Виступаючи у вівторок з політичною доповіддю на з'їзді, Жириновський також торкнувся питання, пов'язаного з кінематографічними захопленнями Митрофанова. Він закликав "не знімати фільми, від яких віддає порнографією, де є голі дівиці".

Пізніше Жириновський пояснив журналістам, що в нього була зустріч із представниками Грузії, що, стверджує він, "висловили невдоволення фільмом Митрофанова".

Важливо і те, підкреслив лідер ЛДПР, що поява такого роду картин спричиняє втрату виборців ЛДПР.

"Юлія" - це 26-хвилинна стрічка, знята за сценарієм Митрофанова, про українську дівчину Юлію з косою на голові і грузина Мішу.

Як не приховує сам Митрофанов, образи головних героїв фільму "Юлія" списані з реальних персонажів - президента Грузії Михайла Саакашвілі й екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Раніше творці фільму заявляли, що знімуть ще два сіквела: "Нові пригоди Юлі" і "Сувора пані".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...