Кличко перевірив руки Каськіва, Пинзеника і Стецьківа

Вівторок, 13 грудня 2005, 14:11

Вiталiй Кличко заявляє, що вирішив очолити виборчий список блоку "Пора"–ПРП, оскільки не хотів, щоб його ім'я використовували.

"Звiсно, я мiг увiйти до списку блокiв з вищим рейтингом i спокiйнiсiнько чекати, коли менi вручать мандат.... Але я не хочу, щоб моє iм'я використовували. I не допущу цього", - сказав Кличко в інтерв'ю львівській газеті “Експрес”.

"Моя мета - допомогти амбiтним людям пройти до парламенту, а не самому стати народним депутатом. До того ж, прiоритетними для мене будуть вибори мiського голови Києва", - додав Кличко.

Кличко додав, що ініціатива піти на вибори з партією "Пора" належала саме йому: "Саме я запропонував "пористам" прийняти мене у члени їхньої команди. А вже пiд час перемовин вони зiнiцiювали, щоб Вiталiй Кличко став першим у списку їхнього виборчого блоку".

За його словами, він "вiддав перевагу "Порi" через те, що члени цiєї партiї - молодi та амбiтнi люди, якi нiколи не фiгурували у корупцiйних скандалах".

"Менi приємно стояти поруч з людьми, в яких чистi руки", - додав він.

Також на запитання, чи вiдчуває він у собi силу продуктивно працювати у Верховнiй Радi, Кличко відповів: "Звiсно, вiдчуваю, що маю великий потенцiал. Єдине, за що я боюся, то це за те, що не маю нiякого полiтичного досвiду. Однак це все справа часу. Я певен, потенцiал полiтика у мене великий".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування