Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Януковича далеко від дому поневіряється по квартирах

Середа, 14 грудня 2005, 10:10

Син лідера Партії регіонів Віктор Янукович-молодший спростував інформацію про те, що він нібито вказав неправдиві відомості про себе у виборчому списку Партії регіонів.

Раніше "Обком" писав, що в списку кандидатів у депутати в графі "місце проживання" Янукович вказав, що він проживає в Києві, на "вул. Січневого повстання, 10, кв. 18", однак раніше він заявляв, що живе разом з батьками "у будинку, у Донецьку на Будьонівці", а коли приїжджає в Київ, знімає квартиру.

У своєму листі "Обкому" Янукович-молодший заявив, що він дійсно прописаний у Києві на вулиці Січневого повстання, 10, кв.18.

"Але оскільки в цій квартирі зараз роблять ремонт і жити там немає можливості, то я знімаю квартиру в Києві (договір про це в мене на руках - якщо потрібно – можна подивитися)", - сказано в листі.

Таким чином, за словами Януковича-молодшого, у Києві він уже прописаний, але процес переїзду ще не завершений. "А будинок моїх батьків у Донецьку буде моїм рідним завжди, де б я не знаходився і де б не був прописаний", - заявив він.

Син Януковича звернувся до журналістів із проханням не поширювати неперевірену інформацію про нього.

"Я хотів би роз'яснити вам ситуацію з надією на те, що наступного разу, коли у вас не буде потрібної інформації для того, щоб виконувати замовлення чорних технологів, ви звернетеся до мене, і я вам усе чітко і ясно поясню", - сказано в листі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування