Кучма нічого не подарував Пінчуку на весілля, а дочка називає Трубадуром

Середа, 14 грудня 2005, 11:04

Бізнесмен Віктор Пінчук вважає своєю помилкою, що він у статусі зятя Леоніда Кучми брав участь у конкурсі з продажу "Криворіжсталі".

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Факти".

"Як зять президента я не повинен був брати участь у цьому конкурсі. Я вважаю, що це моя помилка. Напевно, краще президентові Кучмі було б мати зятя лікаря, ну, не знаю, юриста, художника, адвоката, але не бізнесмена", - відзначив він.

У той же час Пінчук наполягає, що конкурс, який був проведений у 2004 році з продажу "Криворіжсталі", був правильним.

Пінчук також визнав, що просив Валентину Семенюк залишити підприємство у власності держави.

"Я сказав, що якщо держава хоче знову зробити "Криворіжсталь" державною - що ж, вона може це зробити. Звичайно, зробити за законом. Але комбінат має залишитися українським! Я дійсно запропонував у цьому випадку навіть не поспішати з поверненням грошей, але тільки не продавати його іноземцям!", - відзначив він.

Пінчук також сказав, що готовий боротися за Нікопольський завод феросплавів.

"Я почуваю в собі сили боротися. Але проти адміністративного катка боротися складно. Цей рік для мене - рік великих уроків. Так, я теж допускав якісь помилки. І я зрозумів, що повинен щось поміняти у своєму житті, переосмислити. Що ж, я готовий", - відзначив він.

"Я ж був зятем президента, тому з мене найбільший запит. Я йшов своїм шляхом, усього домігся самостійно. Звичайно, зараз зручно спекулювати на подарунках Кучми. На тім, що він, мовляв, на весілля мені щось дарував. Повна маячня!", - додав Пінчук.

Розповідаючи про своє сімейне життя, Пінчук поділився, що любить читати казки своїй дочці. А улюблена казка в неї "Бременські музиканти".

"Навіть уявляє себе принцесою, а мене часто призначає... Трубадуром. Я ж по життю з трубами зв'язаний. Я іноді говорю: Лєн (Олені Франчук), ну це ж просто містика якась", - розповів Пінчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування