У вихідні Київ чекає політична навала

Середа, 14 грудня 2005, 13:02

З 15 по 18 грудня в Києві пройде 18 з'їздів партій і міжпартійних виборчих блоків.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Центральної виборчої комісії, про проведення такої кількості з'їздів у ЦВК надійшли повідомлення станом на 18.00 13 грудня.

Так, у четвер, 15 грудня, у Києві відбудеться міжпартійний з'їзд виборчого блоку політичних партій "Блок Лазаренка" (увійшли "Громада", "Соціал-демократичний союз" і Соціал-демократична партія України Буздугана).

У п'ятницю, 16 грудня, відбудеться з'їзд Українського Народного Блоку Костенка і Плюща.

На суботу, 17 грудня, надійшли заявки на проведення 9 міжпартійних і партійних з'їздів.

Так, продовжиться міжпартійний з'їзд блоку Юлії Тимошенко, а також пройдуть з'їзд Соцпартії, Народного блоку Литвина, блоку "Євген Марчук-Єдність".

Крім цього, пройдуть з'їзди:

- блоку Бориса Олійника і Михайла Сироти (увійшли представники Трудової партії України (Сирота), партії "Інформаційна Україна" і "Партії здоров'я" );

- партії "Уперед, Україно!" (лідер Віктор Мусіяка);

- блоку партій "Влада народу" у складі партії Захисту пенсіонерів України, Усеукраїнської партії духовності і патріотизму.

На неділю, 18 грудня, заплановане проведення семи партійних і міжпартійних з'їздів.

Так, у цей день заплановане проведення міжпартійного з'їзду виборчого блоку політичних партій "Наша Україна" у складі Народного Руху, ПППУ, Конгресу Українських Націоналістів, УРП "Собор", партії Християнсько-демократичний союз.

Також пройде з'їзд блоку партій "Народно-демократична партія і політична партія "Партія екологічного порятунку "ЕКО+25%"; з'їзд Партії патріотичних сил (Олександр Зінченко); виборчого блоку Шухевича-Щокіна "Бог і Україна вище за все!"

У цей же день заплановане проведення з'їздів політичної партії Ліберальна Україна (Павло Вялов); Партії пенсіонерів України (Фелікс Петросян); Усеукраїнської Чорнобильської Народної партії "За добробут і соціальний захист народу".

Останній термін висування кандидатів у депутати - 25 грудня.

За станом на ранок середи в ЦВК подали документи для реєстрації кандидатів у депутати Комуністична партія України і Партія регіонів України. 12 грудня ЦВК зареєстрував 443 кандидати по партійному списку Компартії.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування