Пинзеник проведе ніч не з дружиною, а з іншою жінкою

Середа, 14 грудня 2005, 18:45

Парламентський бюджетний комітет і Міністерство фінансів уночі мають намір провести нараду для вироблення спільної позиції по проекту держбюджету на 2006 рік.

"Підсумок зустрічі (політради при президенті) - спати сьогодні не будемо. Будемо працювати і спробуємо знайти спільну позицію", - заявив міністр фінансів Віктор Пинзеник після політради у середу.

"Ми повинні знайти спільне рішення, зараз дискусійними питаннями залишається дефіцит бюджету і деякі закони", - сказав він, додавши, що "ми по багатьох питаннях уже знайшли компроміс".

Він відзначив, що Мінфін і парламентський комітет, очолюваний Людмилою Супрун, налаштовані знайти спільну позицію, про необхідність якої говорив президент.

У той же час президент Віктор Ющенко закликав депутатів не політизувати бюджетне питання і знайти компроміс для прийняття фінансового закону в четвер у парламенті, заявив заступник голови секретаріату президента Анатолій Матвієнко.

Він відзначив, що на сьогоднішній день є "зацікавлені сторони, які хочуть дестабілізувати ситуацію" і спекулюють різними позиціями, "включаючи низку соціальних законів, що не мають жодного економічного обґрунтування".

"Президент підкреслює те, що ми повинні знайти такі механізми, що дійсно були б економічними стимулами підтримки росту економіки, і звертав особливу увагу на енергозбереження, село", - сказав Матвієнко.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування