Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати хочуть, щоб їм дали більше грошей і заплатили за грип

Четвер, 15 грудня 2005, 09:37

У Верховній Раді України зареєстровано проект постанови, яким пропонується відхилити законопроект "Про держбюджет на 2006 рік", поданий Кабінетом Міністрів на повторне друге читання.

Автори постанови рекомендують доручити бюджетному комітетові парламенту доопрацювати і подати на розгляд не пізніше 25 грудня проект бюджету на I півріччя 2006 року.

Крім того, при доопрацюванні проекту бюджету рекомендується передбачити витрати на подолання епідемії грипу в Криму і на проведення виборів народних депутатів і депутатів місцевих рад.

15 листопада прем'єр-міністр Юрій Єхануров підписав законопроект "Про держбюджет на 2006 рік" і направив його у Верховну Раду для розгляду в другому читанні.

Відповідно до проекту, доходи бюджету на 2006 рік складуть 125,8 млрд.грн., витрати - 138,7 млрд.грн., дефіцит - 12,9 млрд.грн., або 2,5% ВВП (зокрема, загального фонду - 11,4 млрд.грн., або 2,2% ВВП).

1 грудня Верховна Рада не змогла прийняти бюджет у другому читанні і направила його на доопрацювання уряду з урахуванням висновків бюджетного комітету Верховної Ради.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...