Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Деркач об'єднався з Морозом, а Луценко згадує про його цеглини

Четвер, 15 грудня 2005, 15:39

Народний депутат Андрій Деркач увійшов до фракції Соціалістичної партії.

Про це повідомив на засіданні парламенту спікер Володимир Литвин.

Водночас сам Деркач в коментарі "Українській правді" не підтвердив і не спростував інформацію про те, що він також вступив до лав Соцпартії.

Друга особа в Соцпартії Йосип Вінський пояснив "Українській правді" входження Деркача тим, що "він дозрів сприймати соціалістичні ідеї".

"Андрій Деркач вступив у Соцпартію через первинний осередок у Дарницькому районі Києва. А після того, як він став членом партії, логічно, що він вступив до фракції", - додав Вінський.

"Політичні контакти між ним і мною були давно. Він був у "Трудовій Україні", але вона розпалася", - пояснив Вінський і повідомив, що Деркач отримає місце у прохідній частині списку СПУ на виборах.

"Адже він є хорошим депутатом, діє професійно", - додав він.

На питання щодо ролі Деркача у плівках Мельниченка, Вінський відповів: "Що стосується Андрія, то по ньому у нас немає ніяких фактів. По його батьку є питання, але ж ми не приймаємо його до партії", - сказав Вінський.

Зі свого боку міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який перебуває в уряді за квотою Соцпартії, не бачить нічого дивного у входженні Деркача до СПУ.

"Ця людина внесла велику цеглину в помаранчеву революцію. Те, що зробив канал "Ера", власником якого є Деркач, порівнюване з внеском 5 каналу", - зазначив Луценко "Українській правді".

На питання щодо плівок Мельниченка, Луценко відповів: "Ми живемо у вільній країні, де син за батька не відповідає".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...