Ющенко показав гостю свої вози

П'ятниця, 16 грудня 2005, 09:21

Президент Віктор Ющенко та президент Європейського банку реконструкції та розвитку Жан Лем’єр обговорили тему співпраці між ЄБРР та Україною.

Фото прес-служби президента

Фото прес-служби президента

Як повідомляє прес-служба президента, під час дружньої вечері також йшлося про майбутнє інвестування Європейського банку проектів в Україні та програми кредитування від ЄБРР.

Зустріч пройшла у резиденції президента у с. Нові Безрадичі.

Ющенко також провів зустріч із керуючим директором управління глобальних зв’язків "Дойче Банку АГ" Петером Тілсом, під час якої йшлося про співробітництво у банківському секторі.

У зустрічі взяв участь голова правління ВАТ "Державний ощадний банк України" Олександр Морозов.

На зустрічі були обговорені спільні проекти у банківській сфері, зокрема, фінансування Ощадбанком та Дойче Банком пріоритетних проектів в Україні.

Насамперед, йшлося про проекти довгострокового фінансування житлового будівництва і сільського господарства.

Також йшлося про надання технічної допомоги Дойче Банком в розробці механізму компенсації вкладів населення в Ощадбанку СРСР.

Ющенко підтримав підписання Меморандуму про співпрацю між банками, а також запропонував Петеру Тілсу стати членом Ради з іноземних інвестицій при президентові України.

Крім того, Ющенко провів зустріч з послом Росії Віктором Чорномирдіним, під час якої було обговорено низку питань двосторонніх відносин, у тому числі питання співпраці України та Росії у газовій сфері.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News