Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ще три губернатори виконали бажання Ющенка

П'ятниця, 16 грудня 2005, 12:08

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Стойко прийняв рішення не балотуватися до Верховної Ради, тому відмовляється від свого 10-го номеру у виборчому списку Народного Руху України.

Про це він у п’ятницю сказав на прес-конференції, повідомляє УНІАН.

"Дії нашої команди (обласної виконавчої влади) розплановані не на рік і не на півроку, а на значно довше. Тому було б нелогічно, якби я зараз сказав, що йду в парламент", – сказав Стойко.

"Я вирішив залишатися із членами своєї команди, оскільки я їх сюди привів і несу відповідальність", – пояснив губернатор.

Стойко повідомив, що тепер 10-те місце у списку НРУ посяде його однопартієць, який перебував під 11-м номером, - Ярослав Кендзьор.

При цьому Стойко зауважив, що відмовляється від "досить хорошого номера у списку", оскільки 10-місце списку НРУ дозволяло потрапити "у 50-70-ті місця спільного списку блоку "Наша Україна", тобто забезпечувало дуже хороший шанс потрапити до парламенту".

Як повідомляє прес-служба голови Івано-Франківської облдержадміністрації, її голова Роман Ткач також вирішив відмовитись від місця в партійному списку від Народного Руху України до Верховної Ради.

За словами Ткача, він вирішив залишитись на посаді голови облдержадміністрації, тому що таке рішення "є правильним і політично відповідальним перед людьми та президентом".

Ткач також повідомив, що буде балотуватись до обласної ради.

Водночас, як повідомляє "Інтерфакс-Україна", голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва не буде балотуватися в депутати Верховної Ради.

На прес-конференції в п'ятницю в Дніпропетровську Дєєва заявила, що є безпартійною, і на своїй посаді не вважає за можливе віддавати перевагу якійсь партії і балотуватися від неї в депутати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування