Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Марчук підтримав Омельченка на виборах

Субота, 17 грудня 2005, 13:57

Виборчий блок "Євген Марчук - "Єдність" затвердив єдиний виборчий список кандидатів у депутати у кількості 119 осіб та обрав головою політичної ради Марчука.

Таке рішення було прийнято у суботу під час роботи І міжпартійного з'їзду політичних партій виборчого блоку "Євген Марчук – "Єдність", повідомляє УНІАН.

До першої десятки списку ввійшли Євген Марчук (Партія Свободи), Володимир Яловий (партія "Єдність"), Валентина Гошовська ("Солідарність жінок України), Людмила Безталько (позапартійна), Володимир Головач ("Єдність), Валентин Дрозденко ("Єдність"), Сергій Токарєв (Свобода), Валерій Коваль (Свобода), Володимир Антилога (Свобода), Дмитро Гринджук (позапартійний).

Також на з'їзді було прийнято резолюцію, за якою блок підтримуватиме Олександра Омельченка на виборах київського міського голови.

Згідно з цим документом Омельченку пропонується балотуватися на посаду київського голови в якості позапартійного представника інтересів всіх киян.

У випадку відмови Омельченка від балотування на посаду мера столиці, визнати за доцільне висунути кандидатом на цю посаду заступника київського міського голови – голову Української партії "Єдність" Ялового, зазначається в резолюції з'їзду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...