Пінчук не опинився в Литвина, бо його взагалі ніхто не захотів

Субота, 17 грудня 2005, 15:06

Володимир Литвин пояснює відсутність Віктора Пінчука в списку свого блоку тим, що його не висунули партійні осередки.

"Список формувався на підставі регіональних організацій, які висували кандидатів у первинному осередку, потім обговорювали в районній організації, на обласній конференції і подавали сюди до центрального штабу", - сказав Литвин після з'їзду свого блоку.

На уточнююче питання, чому так трапилось, що Пінчук не потрапив у список, Литвин відповів: "Тому що немає пропозицій від місцевих партійних організацій".

Він додав, що і не обговорював з Пінчуком його участь у списку з цієї самої причини. "Якщо його не було висунуто (місцевим осередком), то про які розмови може іти мова (щодо участі в списку)", - сказав Литвин.

Спікер зазначив, що бачиться з Пінчуком тільки у Верховній Раді. На закид, що зять Кучми є членом депутатської групи "Народний блок Литвина", він пояснив, що в це об'єднання "входить низка депутатів, які мають інші плани".

Він запевнив, що в списку немає "жодної людини, яку б не запропонували партійні організації".

Зокрема, за словами спікера, Сергій Льовочкін (13 місце в списку) був висунутий київським осередком партії, а Володимир Семиноженко (40 місце) – Харківським осередком.

Коментуючи появу на другій позиції в списку співачки Софії Ротару, Литвин пояснив: "Культура і духовність деградують в Україні надзвичайно швидко, і про це повинні говорити ті люди, які мають таке право".

Литвин додав, що "культура і духовність поставлені на перше місце, бо економіку врешті-решт ми зрушимо з мертвої точки".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування