Лідер Блоку Ющенка попереджає про небезпеку бруду

Неділя, 18 грудня 2005, 11:31

Прем'єр Юрій Єхануров закликає Блок Ющенка "Наша Україна" під час виборів не використовувати брудні технології.

"Ми не повинні опускатися до поливання брудом, навіть якщо це роблять щодо нас вчорашні союзники", - сказав Єхануров на між партійному з'їзді блоку в неділю.

Він звернув увагу, що після виборів доведеться створювати коаліцію, і "серед сьогоднішніх опонентів є наші завтрашні партнери".

Єхануров також сказав, що "після виборів для багатьох ідеологів паралельних курсів єдність із президентом стане актуальною".

Прем’єр також висловив жаль, що до блоку не приєдналися деякі партнери по попередніх виборах: "До останнього дня ми залишали відкритими двері до переговорної кімнати".

Єхануров закликав блок не ігнорувати вибори до місцевих рад. "Ці вибори не повинні бути жебраками на святі демократії. Сили, які прагнуть реваншу, дуже сподіваються на місцеві вибори".

Під час своєї промови Єхануров також наголосив на деяких програмних тезах Блоку Ющенка – зокрема, він назвав "недоторканість священної приватної власності".

Єхануров також пообіцяв: "Як голова уряду гарантую, що на виборах не буде застосовуватися адміністративний ресурс".

Інший лідер Блоку Ющенка Борис Тарасюк у своєму виступі закликав протистояти перемозі опонентів. "Скажемо одноголосно "Ні!" голубому реваншу", - заявив Тарасюк з трибуни зібрання.

Міжпартійний з’їзд Блоку Ющенка "Наша Україна" проходить у великому залі "Експоцентру" на лівому березі, промови політиків перемежовуються з виступами музикантів, які підтримували помаранчеву революцію – гуртів "ВВ", "Мандри", "Тартак" і Тараса Петриненка.

На з'їзді відсутній президент України, почесний голова партії "Народний Союз Наша Україна" Віктор Ющенко.

Як відомо, лідером списку Блоку Ющенка з'їзду запропоновано затвердили прем’єра Юрія Єханурова.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування