Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук з Медведчуком намалювали "Х" кольорами російського прапора

Неділя, 18 грудня 2005, 11:40

Соціал-демократична партія (об'єднана), Республіканська партія, "Жінки за майбутнє" та партія "Центр" створили блок, який отримав назву "Опозиційний блок "Не так!".

Офіційну назву блоку оголосив на об'єднавчому з'їзді народний депутат від СДПУ(о) Леонід Кравчук.

У цей час на сцені з'явилася заставка із написом назви блоку червоним та синім кольором на білому полотні. Зверху над написом зображений символ – червона та синя смужки у вигляді літери "Х". Також в цей час зі стелі почали падати повітряні кульки червоного, білого та синього кольорів.

Виступаючи перед учасниками з'їзду, Леонід Кравчук звинуватив чинну владу у невмінні управляти державою.

"Панове, ви взялись не за свою справу. Все, що ви робите, ви робите не так. Вірю, у березні народ вам скаже: "Ми вам не віримо", – зазначив Кравчук.

У свою чергу Віктор Медведчук під час свого виступу заявив, що "на Майдані відбулася контрреволюція, яка порушила поступальний розвиток країни".

І тепер, за словами Медведчука, "нам потрібна революція... поки вони (влада) роблять вигляд, що знають, що робити, ми насправді це знаємо", - додав Медведчук.

Критикуючи владу, Медведчук згадав прислів’я: "Схожа свиня на коня, тільки грива не така".

Також він назвав першим пріоритетом програми блоку входження України до Єдиного Економічного Простору. І нагадав про референдум з приводу вступу до НАТО, висловивши переконання, що народ обере саме ЄЕП.

Медведчук також назвав "жульнічєством" тезу про те, що на цих виборах народ обирає не парламент, а прем’єр-міністра.

За його словами, ці вибори – вибір між продовженням безладу і наведенням порядку "Ми – блок порядку", наголосив Медведчук.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування