Пустовойтенко таки знайшов союзників і поступився місцем жінці

Неділя, 18 грудня 2005, 15:38

Народно-демократична партія піде на вибори в блоці з Демократичною партією, Християнсько-демократичною партією і Християнсько-ліберальною партією.

Таке рішення було прийнято на з'їзді НДП, що пройшов у Києві в неділю, повідомляє Ліга.

На з'їзді було підписано Угоду про створення виборчого блоку Народно-демократичних партій, що одержав скорочену назву - "блок НДП".

Міжпартійному з'їздові виборчого блоку, що відбудеться 24 грудня у Києві, рекомендовано обрати лідером виборчого блоку заступника голови НДП Людмилу Супрун.

При цьому делегати з'їзду прийняли рішення про вихід НДП із виборчого блоку політичних партій "Виборчий блок "ЕКО+25%" (Народно-демократична партія і Політична партія "Партія екологічного порятунку "ЕКО+25%").

"Після підписання Угоди про блок і більш широкого пророблення спільних документів явними стали невідповідності в ідеологічних основах наших двох партій, відмінності з метою і напрямками роботи", - сказав у своєму виступі голова НДП Валерій Пустовойтенко.

"Для народних демократів важливою є не тільки перемога на наступних виборах-2006, але і майбутнє нашої партії. З таких інтересів ми виходимо і тепер можемо сказати: ми знайшли розуміння в інших партіях демократичного, близького до нас, напрямку. Ми знайшли кращих партнерів", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування