Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметову подобається президентське крісло

Понеділок, 19 грудня 2005, 10:19

Зміна керівництва компанії "Систем кепітал менеджмент" жодною мірою не позначиться на якості управління компанією та її активами.

Так у департаменті корпоративних комунікацій СКМ прокоментували недавню зміну генерального директора, а також включення в "прохідну" частину виборчого списку Партії регіонів низки топ-менеджерів самої СКМ і підконтрольних їй підприємств.

На питання, чи слід чекати відходу з посад керівників підприємств, підконтрольних СКМ, у разі їх проходження в парламент, у СКМ сказали, що "обговорювати це питання поки що рано".

"У будь-якому разі, компанія СКМ завжди слідувала і слідуватиме українському законодавству", - додали у департаменті.

У той же час на питання, чи не несе відхід ключових менеджерів у політику негативних наслідків для компанії, у департаменті підкреслили, що СКМ – "сильний, відмінно структурований бізнес, при управлінні яким використовуються світові стандарти".

"Підприємства групи реалізують масштабні інвестиційні програми, і в майбутньому реалізація цих програм буде продовжена. Затверджені стратегії розвитку наших бізнесів реалізовуватимуться в повному обсязі", - пояснили у СКМ.

"В компанії постійно враховується поточна ситуація, наш бізнес динамічно розвивається", - додали у департаменті.

У СКМ також зазначили, що Ринат Ахметов зараз як і раніше обіймає посаду президента СКМ і до завершення виборів немає сенсу обговорювати питання зміни президента компанії.

Як відомо, на з'їзді Партії регіонів Ахметов сказав, що, якщо стане депутатом, вчинить зі своїми активами в рамках закону - передасть комусь в управління.

Як повідомлялося раніше, на початку грудня гендиректором СКМ був призначений Олег Попов, який змінив на цій посаді Ігоря Прасолова.

16 грудня Центральна виборча комісія зареєструвала 445 кандидатів від Партії регіонів у депутати.

До виборчого списку Партії регіонів включено президента СКМ Ахметова (7-е місце), а також цілу групу топ-менеджерів СКМ і підконтрольних їй підприємств.

Серед них Леонід Литвинов (ВАТ "Єнакієвський метзавод", 16-е місце), Антон Пригодський (ТОВ "Емброл-Україна", 21-е), Олексій Бєлий (ВАТ "Азовсталь", 31-е) та Олександр Савчук (ВАТ "Азовмаш", 32-е).

Також до списку ПР увійшли Ігор Прасолов (ЗАТ SCM, 43-е), Ігор Гуменюк (ЗАТ АРС, 51-е), Сергій Момот (ЗАТ "Данко", 57-е), Олександр Вілкула (ВАТ "ЦГЗК" і "Північного ГЗК", 59-е) та Володимир Малишев (ЗАТ SCM, 64-е).

ЗАТ "Систем кепітал менеджмент" - найбільша управляюча компанія України, володіє і керує активами в металургійних, машинобудівних, енергетичних, вугільних, телекомунікаційних, банківських, страхових, медіа та інших галузях і сферах економіки.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...