Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко веде на вибори польових командирів і книговидавця

Понеділок, 19 грудня 2005, 13:42

Віталій Кличко, міністр фінансів Віктор Пинзеник та Владислав Каськів очолять виборчий блок "Пора- ПРП".

Відповідне рішення ухвалив з'їзд блоку в понеділок.

До першої п’ятірки також увійшли Тарас Стецьків та один із лідерів "Пори" Євген Золотарьов.

Шостий - екс-заступник держсекретаря Маркіян Лубківський, 7-й - депутат Сергій Соболєв, 8-й - Сергій Євтушенко, 9-й - Ігор Гринів, 10-й – видавець Іван Малкович.

Володимир Філенко отримав 11 місце в списку, депутат Володимир Бондаренко – 13-й.

Також у списку є Олександр Богуцький, розробники помаранчевої символіки Ярослав Лесюк, один з технологів штабу Ющенка Денис Богуш.

Всього у списку 370 кандидатів.

На з'їзді також прийнято передвиборчу програму блоку "Пора-ПРП".

Сам Кличко, виступаючи на з'їзді, заявив: "Вперше наше майбутнє у наших руках. Я маю на увазі кожного з присутніх. Адже у багатьох політиків руки вже зайняті: хтось щось ховає у кишеню, інші політики тримають один одного за горло".

У свою чергу Гринів розповів, що рішення очолити блок "Пора-ПРП" прийняв сам Кличко.

"Кличко вже в минулому році проявив себе як громадський діяч і як політик. Я думаю, що політичні вибори минулого року дуже сильно зумовили його подальше рішення прийти в політику, прийти саме в наш блок. Це було його рішення, це не було наше запрошення, яке він прийняв", - зазначив він.

Між тим, голова політради блоку "Пора-ПРП", Владислав Каськів заявив, що партії "Пора" надходили пропозиції про блокування навіть від непомаранчевих політичних сил.

"До нас звертались дуже багато політичних сил із пропозицією блокування. Практично всі, наприклад, від політиків, які знаходять у блоці Литвина". Проте, він відмовився називати, від яких саме сил надходили подібні пропозиції, оскільки "це були не публічні процеси".

Водночас він зауважив, що дуже серйозно розглядалася пропозиція від Блоку Юлії Тимошенко блокуватися з його партією.

Також під час з'їзду Каськів напише заяву про звільнення з посади радника президента. Своє рішення він пояснив ухвалою політради партії "Пора".

"Було прийнято рішення, що кандидати, які включені до списку, мають припинити свою діяльність на державних посадах", - зазначив він.

Водночас Віктор Пинзеник зауважив, що його партія не приймала аналогічного рішення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування