Янукович кличе Ющенка на дебати говорити про любов

Понеділок, 19 грудня 2005, 16:34

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його передвиборча кампанія буде чесною.

"Ми будемо все робити тільки згідно з чинним законодавством, не будемо застосовувати якісь засоби, які будуть спрямовані проти будь-якої політичної сили чи людини", - сказав Янукович на прес-конференції у понеділок.

"Ми будемо переконувати своїх виборців такими засобами, в яких би люди переконалися, що ми не популісти, що ми люди добрі, що ми все, що робимо, з любов’ю до людей нашої країни", - додав він.

На питання про стратегію "регіонів" на виборах, Янукович ухилився від відповіді: "Це не моє питання. Вам буде не цікаво, якщо я вам все одразу розповім".

На питання, з ким би він хотів подебатувати на виборах, Янукович відповів, що хоче "мати теледебати з президентом України".

Говорячи про свої помилки під час президентської кампанії, Янукович сказав: "Нам не вдалося переконати український народ, що до влади рветься команда популістів. Ми знали, що це не команда, а кооператив за інтересами".

На питання, чи вдосконалює Янукович свої знання з української мови, він відповів, що йому дійсно "не вистачає інколи знань", але він "щоденно" їх вдосконалює.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування