Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ще один губернатор вирішив стати депутатом, а один відмовився

Вівторок, 20 грудня 2005, 09:55

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Павло Жебрівський подав у відставку і балотуватиметься до Верховної Ради.

Про це Жебрівський заявив журналістам у Ружинському районі Житомирщини, відвідуючи у своєму рідному селі Немиринці школу.

За словами Жебрівського, заяву з проханням відставки він направив в Секретаріат президента минулого четверга.

На місці губернатора Жебрівський, за його словами, "бачить Ірину Синявську, яка зараз працює заступником голови Житомирської облдержадміністрації".

Як повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації, президентського указу про звільнення Жебрівського очікують з дня на день.

За словами Жебрівського, своє майбутнє він бачить на посаді парламентаря. Він нагадав, що балотуватиметься до парламенту за списком "Нашої України", де його прізвище значиться під номером 49.

Коментуючи своє рішення, Жебрівський заявив, що в парламенті він зможе "гідно відстоювати інтереси Житомирщини, бути лобістом інтересів жителів області в кращому розумінні цього слова".

Водночас відмовився від участі у виборах Верховної Ради голова Волинської облдержадміністрації Володимир Бондар.

Про це Бондар повідомив на нараді в облдержадміністрації.

Він сказав, що порадився із президентом Віктором Ющенком і прем'єр-міністром Юрієм Єхануровим і відмовився від місця у виборчому списку, вирішивши залишитися на своїй посаді.

Бондар займає в списку "Нашої України" 36-у позицію.


УНІАН, Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування