Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров знайшов свою форму агітації і поговорить з Морозом на важку тему

Вівторок, 20 грудня 2005, 10:41

Прем’єр-міністр Юрій Єхануров вважає, що його внеском в передвиборчу кампанію "Нашої України" буде хороша робота уряду.

"Напевно, ефективна робота уряду буде сприяти агітації", - зазначив Єхануров на прес-конференції у вівторок.

"Мені треба працювати. Мені легше і важче. Тому що моя робота, її видно. Я намагаюсь робити все, щоб уряд був прозорим у своїй діяльності. І далі люди будуть його оцінювати", - додав прем’єр.

Що стосується того, що буде з іншими міністрами, які йдуть по списках партій, Єхануров не дав чіткої відповіді.

"Я відверто кажу, що мова йшла поки що в межах одного блоку партій. І стосувалися глав адміністрацій, які є членами НСНУ, НРУ. Вони визначились, чи йдуть на вибори, чи залишаються на місці. Стосовно інших союзників такого рішення немає", - зазначив прем’єр.

Він також повідомив, що збирається розмовляти з цього приводу з Олександром Морозом, нагадавши, що один його міністр (Юрій Луценко) вже не пішов на вибори.

"Щодо міністрів. Тут трошки важче. Все одно уряд має йти перед новим парламентом у відставку. Я матиму розмову з кожним міністром, яку почав минулого тижня. Потім я доповім громадськості", - зазначив Єхануров.

"Як відомо, раніше президент запропонував держслужбовцям визначитися – продовжують вони працювати чи йдуть у списки партій, зробивши окремі винятки.

Також з'їзд "Нашої України" ухвалив рішення, що в списку партії, окрім першої п’ятірки, не буде ні міністрів, ні глав обладміністрацій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...