Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після звільнення з посади прем'єра Тимошенко знає, як уникати криз?

Вівторок, 20 грудня 2005, 14:01

Головним кроком, для уникнення енергетичної кризи, повинно бути усунення посередницьких структур, насамперед таких, як "РосУкрЕнерго".

Таку позицію висловила екс-прем'єр Юлія Тимошенко на прес-конференції у Черкасах, повідомляє її прес-служба.

Тимошенко наголосила, що за часів її прем'єрства вона тричі доповідала президенту про те, що діяльність "РосУкрЕнерго" може мати катастрофічні наслідки для енергетичної безпеки України.

За словами лідера БЮТ, про це президенту також доповідав Олександр Турчинов, екс-голова СБУ.

"Однак питання енергетичної безпеки України було передано в компетенцію Порошенка, Третякова та Івченка, а уряд повністю був усунутий від питань вирішення енергетичних проблем", - зауважила Тимошенко.

За її словами, "ще сьогодні можна вирішити ці проблемні питання".

"Для цього Єханурову не обов'язково їхати в Кремль, потрібно сходити до Печерського суду з заявою про незаконність протоколу про посередницькі функції "РосУкрЕнерго". Відразу після цього нормальний газовий баланс буде відновлено", - заявила Тимошенко.

"Я і сьогодні готова підійти до президента і Єханурова, і запропонувати свою допомогу, пояснити їм, як вийти з цієї кризи", - додала вона.

"На прес-конференції Юля Тимошенко вперше після своєї відставки розкрила суть корупційних схем, які використовуются на енергетичному ринку України", - додає прес-служба.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...