Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко розказала, звідки в неї з'явилося серце

Вівторок, 20 грудня 2005, 17:43

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко попросила журналістів допомогти людям розібратися в поточній політичній ситуації, враховуючи, що зараз багато власників і топ-менеджерів телеканалів перебувають у списках різних політичних сил.

Про це вона заявила на прес-конференції у Черкасах, повідомляє прес-служба Тимошенко.

"Власник "Ери" Андрій Деркач в списку Мороза; редактори "1+1" та "5 каналу" - в "Нашій Україні", Богуцький з "ICTV" балотується разом з "Порою", - уточнила лідер БЮТ.

"По цьому можна відстежити, хто ким фінансується, але прості люди цього не робитимуть, вони вірять тому, що їм розповідають по телевізору", - зауважила Тимошенко.

За її словами, результати виборів-2006 залежать "на 50% від журналістів і на 50% від інтелекту й освіченості виборців".

У той же час на пропозицію ввести квоти на представництво жінок у парламенті, Тимошенко заявила: "Жінку неможливо штучно привести в політику, але якщо вже вона туди потрапляє, то робить політику з більшим теплом, душею, любов'ю, ніж чоловіки".

"Тому я б хотіла, щоб жінок в українській політиці було більше, але не за рахунок якихось спеціальних квот", - додала вона.

"Говорячи про статевий вимір політики, Тимошенко побажала чоловікам "вчитися конкурувати", - зазначає прес-служба.

"А якщо їм не вистачає сил на здорову конкуренцію, то хотіла би побажати їм не переходити на образи та репресії, а залишатися достойними. І якщо вони програють, то нехай роблять це з честю", - заявила Тимошенко.

Також вона розкрила походження символіки БЮТ. Показавши на величезну стрічку з тканини довжиною близько 50 метрів, яка висить у приміщенні Черкаського обласного штабу блоку, Тимошенко розказала, що її повісили після відставки уряду в вересні цього року.

"На цій стрічці збирали підписи тих, хто був проти цієї відставки. Потім люди там просто залишали свої побажання", - пояснила вона. Вказавши на велику кількість сердечок серед підписів, Тимошенко пояснила, що цей факт надихнув творців офіційної символіки БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...