Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин почав розборки з Мельниченка через "руки по лікоть в крові"

Середа, 21 грудня 2005, 09:40

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин подав до суду на екс-майора Держохорони Миколу Мельниченка.

"Мої адвокати вже подали заяву до суду на Мельниченка. При цьому в суд ми подали за місцем проживання відповідача, а не за місцем моєї роботи, щоб ніхто не подумав, що я якось використовую своє положення і збираюся тиснути на суд", - сказав Литвин в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна".

На питання, у відповідь на що він подав до суду на Мельнченка, Литвин відповів: "На все в цілому. І зокрема тому, що в мене "руки по лікті в крові".

Він також ще раз підкреслив, що всі звинувачення Мельниченка на його адресу – це "бред".

"Усе, що каже Мельниченко, – бред. І те, що я патронував підприємства, які Кучма собі відхопив на суму вісім млрд.,– теж бред! Нехай конкретно скаже, про що мова йде", - сказав Литвин.

На його думку, "багато хто з тих, хто повинний займатися розслідуванням цієї справи (справи Гонгадзе), не діють або перешкоджають її розкриттю".

На питання, хто ці люди, Литвин відповів, що це "ті, хто організував прослуховування кабінету Кучми".

"Я знаю і можу припустити, що це дуже високопоставлені люди, знайомі зі специфікою роботи спецслужб", - сказав він.

На питання, чи є ці люди зараз при владі, спікер сказав, що "не треба бути при владі – можна смикати за ниточки тих, хто при владі". "Тим більше, що ті, хто працює в цих службах, завжди мають необхідні для цього матеріали навіть після відставки", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування