Янукович розповів, які пісні йому співала бабуся

Середа, 21 грудня 2005, 13:16

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович буде зустрічати Новий рік у колі своєї родини.

Про це він сказав в інтерв'ю харківському телеканалу "Simon", повідомляє прес-служба Януковича.

"Я давно вже дружині сказав, що якщо молодь наша, сини, будуть рватися кудись окремо від нас святкувати, то ти тільки скажи. Але вони мені самі сказали: "Батько, ти не переживай, ми тебе рідко бачимо і хочемо, щоб Новий Рік зустріли разом", - сказав Янукович.

"Я дуже люблю Новий Рік. Я добре пам'ятаю, як мені доводилося зустрічати його і у дитинстві, і в юності, і в останні роки. Я сумую за родиною, за дітьми, онук у мене росте", - додав він.

Янукович також розповів, що 2005 рік був "непростим" для його родини і тому на 2006 рік він покладає "великі надії".

"Будемо святкувати разом, дружно, за одним сімейним столом. Коли поруч з тобою близькі люди, уже тільки їхня присутність додає ентузіазму", - сказав Янукович.

На питання, яку музику він любить слухати, Янукович відповів, що любить "динамічну музику, у залежності від того, чим займаєшся".

"Мене виховувала бабуся. Вона любила народні пісні, народну музику, на якій виховувалося і жило її покоління. Вона сама любила співати, але коли я слухав сучасну музику (вона така сучасна була бабуся), вона запитувала мене, хто це співає, іноді намагалася підспівати", - розповів він.

"Тому я виріс і з любов'ю ставлюся до музики. Люблю слухати музику в залежності від настрою. Іноді весела, бурхлива музика не відповідає настрою, хочеться послухати класику. Під таку музику думається добре, мріється", - додав Янукович.

Говорячи про рішення свого сина зайнятися політикою, Янукович сказав, що співчуває "своїм хлопцям, але вони не втрачають надії вирватися з-під опіки, і вони постійно підкреслюють, що вони хочуть показати, що на це здатні".

"Ми мріємо, щоб наші діти як мінімум нас повторювали або були краще за нас, і ми не повинні їм заважати стати такими, якими вони хочуть бути. А коли батьки виходять на такий високий рівень, політичний, державний, звичайно, дітям важко", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування