Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Пунктуальність" Ющенка виявилася заразною

Четвер, 22 грудня 2005, 09:31

У Криму не буде спільного пропрезидентського виборчого блоку на кшталт загальноукраїнської "Нашої України".

Як заявляють представники низки політичних організацій автономії, усі "помаранчеві" політичні сили півострова на місцеві вибори підуть окремо, що роблять "виключно з технічних причин".

За словами лідера кримської організації НСНУ Володимира Шкляра, сформувати спільний блок не змогли через брак часу.

"Ви знаєте, що 18 грудня відбувся міжпартійний з'їзд політичних сил України, а щоб такий блок створити у Криму, треба було 19 числа провести окремі партійні конференції, висунути делегатів, і того ж дня провести міжпартійну конференцію зі створення такого кримського блоку", - зазначив Шкляр.

"Технічно розв'язати це питання дуже складно, хоча наміри такі були", - додав він.

"Це ж підтверджує лідер кримської організації ПППУ Олександр Баталін", - повідомляє Радіо "Свобода".

За словами Баталіна, "не слід шукати у намірах іти на кримські і місцеві вибори окремо - якихось політичних суперечок чи конфліктів у "помаранчевому" таборі".

"У нас досить хороші стосунки між членами блоку і ми домовилися, що кожна партія йтиме самостійно, але загалом, у майбутньому разом формувати команду, яка працюватиме саме на те, щоб реалізовувати всі програмні рішення нашого президента", - зауважив Баталін.

Першими про окрему участь у кримських і місцевих виборах заявили кримські рухівці, які ще на початку грудня уклали з Меджлісом кримськотатарського народу політичну угоду, затверджену Курултаєм – загальнонаціональним з'їздом кримських татар.

За словами лідера крайової організації НРУ Леоніда Пилунського, таким чином "помаранчеві" зберуть більше голосів, аніж якби йшли єдиним блоком.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування