У справі Гонгадзе може з’явитися ще один свідок-генерал

Четвер, 22 грудня 2005, 09:36

Екс-міністр оборони Євген Марчук готовий свідчити на суді у справі вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

"Якщо суд буде вважати, що це є необхідним, щоби я дав свідчення, то ніяких проблем не буде", - сказав він в інтерв’ю Радіо "Свобода".

За словами Марчука, його розмови з екс-президентом Леонідом Кучмою "100% завжди мали суто діловий характер". "Це видно із розшифровок (плівок Мельниченка)", - додав він.

Марчук також не виключає, що може сам зустрітися з Мельниченком. "Мельниченко приїхав вже десь з місяць тому. Я з ним не бачився, але думаю, що, мабуть, побачуся", - сказав він.

На питання, що він йому скаже, Марчук зазначив, що "зараз важко уявити" цю розмову.

"Я йому сказав би те, що він заявив зараз, що він не збирається брати участі у парламентських виборах, що це дуже серйозний його політичний крок, який у значній мірі (слово незрозуміле) ті проблеми, які виникли з його репутацією десь в останні півроку у зв’язку з діяльністю людей Березовського", - сказав він.

Говорячи про справу вбивства В’ячеслава Чорновола, Марчук сказав, що вона потребує більш глибокого розслідування.

"На основі тієї інформації, яка мені стала відома про обставини, які передували цій останній поїздці Чорновола, деякі інші факти, які мені стали відомі, вони, безумовно, дають підстави для того, щоб версію про можливий замах перевірити ще раз дуже глибоко", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування