Депутати у Верховній Раді купують діаманти зі знижкою

Четвер, 22 грудня 2005, 09:44

На третьому поверсі будинку Верховної Ради відкрився традиційний новорічний ярмарок.

Про це в четвер пише газета "Сегодня".

"Депутати скаржаться продавцям, що бігати по магазинах за покупками в них немає часу", - пише видання.

Тому "поруч з дверима входу в сесійний зал вишикувалися ряди скляних вітрин з розкладеними на них потенційними подарунками до свята - ювелірні вироби, оренбурзькі пухові хустки, вироби з бірюзи, коралів і перлів, ікони з фініфтю, східні аксесуари для будинку, церковне і домашнє начиння - металеві кубки, посипані дорогоцінними каменями, дерев'яні вироби, іграшки і косметика".

Товари, як повідомляє видання, продаються за цінами виробників, а на ювелірні вироби передбачена знижка: "Кілечко з діамантом тут можна купити за 1000 гривень і вище".

"Найдорожчий товар - це дубова скриня за 49 тисяч гривень з 6-кілограмовим набором столових приборів зі срібла", - пише "Сегодня".

"Депутати не дуже активні покупці, основний контингент - працівники Ради і журналісти. Причому усі намагаються придбати що-небудь подешевше", - поділилися з журналістами продавці.

Як пише газета, "найбільш ходовим товаром стали брелки з прикріпленими до них мініатюрними плюшевими цуциками по 6 гривень, яких купують як сувеніри до наступного року Собаки".

За даними видання, Леонід Кравчук і Михайло Потебенько цікавилися золотими каблучками з перлинами. Однак, обидва депутати відклали покупку, щоб порадитися з домашніми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування