Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин покладе під ялинку обладнання

Четвер, 22 грудня 2005, 13:36

Голова Верховної Ради Володимир Литвин хоче зустріти Новий рік у Карпатах з родиною.

"Хочу поїхати в "Тисовець" з родиною, відпочити кілька днів", – сказав він журналістам, повідомляє "Обком" з посиланням на "Українські новини".

Литвин сказав, що вже купив подарунки своїм рідним. "Жінкам – те, що подобається жінкам, а синові – обладнання для сноубордінга", – сказав Литвин.

На прохання журналістів згадати який-небудь курйозний момент із попередніх зустрічей Нового року, після паузи спікер посміхнувся і сказав, що один раз проспав Новий рік.

Литвин вважає, що для України головне, щоб у новому році не було погіршення політичної ситуації. "Щоб збереглася стабільність, незважаючи на спроби політиків дестабілізувати ситуацію", – сказав Литвин.

За його словами, у 2005 році виявилося, що суспільство є найбільшим стабілізатором, воно забезпечує рівновагу, незважаючи на всі спроби розхитати процеси в Україні.

Характеризуючи 2005 рік, Литвин зауважив, що хотів би просити Бога, щоб наступний рік не був гіршим, і щоб цей рік швидше закінчився.

"І щоб усі біди, негаразди, проблеми, загальнодержавні, загальноукраїнські, проблеми кожної сім'ї, кожної родини, кожної людини, щоб вони відійшли, і щоб все у нас було нормально, щоб було цивілізоване життя", - сказав він, повідомляє УНІАН.

На запитання, чим йому запам'ятався цей рік, Литвин відповів: "Це був суцільний потік проблем, і щоб вказати, що вирізнялося, я не можу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування