Луценко не піде на вибори через очі

Четвер, 22 грудня 2005, 16:51

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко хоче очолювати міністерство після виборів до Верховної Ради, які пройдуть 26 березня 2006 року.

Про це Луценко заявив журналістам на прес-конференції у Вінниці, передають Українські новини.

"Якщо буде така воля політичних сил, які переможуть на виборах у парламент, то я хотів би продовжити роботу міністра внутрішніх справ", - сказав він.

Луценко додав, що вирішив відмовитися від участі у виборах Ради й залишитися міністром, щоб завершити реорганізацію роботи Міністерства внутрішніх справ.

"...Я просто бачив очі тих своїх підлеглих, які почали вірити, що в міліції можна служити чесно й робити кар'єру не по знайомству або за гроші, а за професійними ознаками", - сказав він.

Луценко вважає, що робота правоохоронних органів стане більш ефективною в разі перемоги політичних сил, що підтримують чинну владу.

"Сподіваюся, що наші виборці продемонструють підтримку чинної влади й у парламенті збереться відповідальна урядова більшість, що дасть нам змогу працювати більш ефективно", - сказав міністр.

Як повідомлялося, Луценко обіцяє, що під час виборів Верховної Ради й місцевих виборів міліція не буде працювати на користь якоїсь політичної сили.

Луценко заявив також, що призупинив своє членство в СПУ, ще коли був призначений міністром.

17 грудня Луценко на з'їзді СПУ заявив, що не буде брати участь у виборах і продовжить очолювати МВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування