Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров розповість усім, що таке дискримінація Путіна

П'ятниця, 23 грудня 2005, 12:57

Кабінет міністрів на засіданні в п'ятницю ввечері має намір оприлюднити офіційну позицію уряду з питань забезпечення країни газом і його транзитом у Європейський Союз.

Про це повідомив прем'єр-міністр Юрій Єхануров.

Виступаючи в п'ятницю на зустрічі зі студентами, Єхануров повідомив, що доручив міністрові економіки Арсенієві Яценюку підготувати на засідання доповідь, у якій вказати, що таке "дискримінація країни за ціновою ознакою", а також "що означає поняття "економічний тиск на країну"".

"Міністр повинен доповісти, чи є ознаки економічного тиску" в україно-російських переговорах з газового питання", - сказав прем'єр.

Він відзначив, що до нього звертаються з питанням: чому уряд у зв'язку з ходом українсько-російських переговорів по газовому питанню не працює з міжнародними організаціями, а також країнами, що взяли гарантії щодо України у зв'язку з нерозповсюдженням ядерної зброї.

***

У той же час Єхануров повідомив, що українсько-туркменські переговори з питань газу пройшли успішно.

"Договір з Туркменістаном підписали. Туркменістан виконає всі зобов'язання, про які ми з ним домовилися", - підкреслив він, відзначивши, що в деяких ЗМІ з'явилася перекручена інформація.

Як повідомив на брифінгу в п'ятницю голова секретаріату президента Олег Рибачук, Віктор Ющенко не планує бути присутнім на засіданні Кабміну в п'ятницю.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування