Тимошенко порівняла Ющенка з монархом і вирішила, що її придушать

П'ятниця, 23 грудня 2005, 16:32

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що не має наміру бути президентом.

Про це вона заявила під час свого перебування в Запоріжжі, передає її прес-служба.

"Справа в тому, що вступає в дію нова Конституція. Тому між англійською королевою і німецьким канцлером, я обираю посаду канцлера", - зазначила вона.

Говорячи про гендерну рівність у політиці Тимошенко сказала, що жінці стати політиком, а особливо – вдалим політиком, дуже важко.

За її словами, для того, щоб стати політиком, жінці треба докласти набагато більше зусиль, ніж чоловікові. Окрім того, жінкам-політикам, на відміну від чоловіків, майже не пробачають помилок.

"Візьмемо, наприклад, мене і Віктора Андрійовича. Якби я прийняла бодай 10% таких політичних рішень, як, скажімо, підписання меморандуму з Януковичем, то на Західній Україні мене б уже, мабуть, придушили", - пожартувала Тимошенко.

Вона також сказала, що після політичних подій минулої осені в Україні, студентство стало дуже потужним політичним фактором, не зважати на який не наважиться жодна політична сила. "Ви сьогодні – ще одна гілка влади", - сказала вона.

На питання, чи веде вона переговори з Віктором Януковичем про коаліцію, Тимошенко відповіла:

"Це неможливо. Це те ж саме, що Республіканська партія США почала би вести переговори про об’єднання з "Аль-Каїдою", - заявила вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування