Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" висунула несором’язливого Омельченка в мери

Субота, 24 грудня 2005, 12:34

Київська організація партії "Народний Союз Наша Україна" має намір підтримати на виборах міського голови столиці кандидатуру діючого мера Олександра Омельченка.

Таке рішення було прийнято переважною більшістю голосів на другому етапі конференції Київської міської організації НСНУ в суботу.

За словами керівника міської організації НСНУ, лідера фракції "Наша Україна" Миколи Мартиненка, діючий мер є лідером виборчих рейтингів і ефективним керівником, незважаючи на критику на його адресу.

"Лідером виборчого рейтингу є мер міста, який, я впевнений, буде багато робити, щоб Київ був ще кращим. Звичайно, буде критика, але не критикують тільки того, хто нічого не робить. Ми знаємо, що ряд політичних сил готують застосувати брудні технології", - підкреслив Мартиненко.

У свою чергу, Омельченко заявив, що не потрібно соромитися статусу НСНУ як "провладної, пропрезидентської, продержавної" партії, і він готовий стати на її захист.

"Я знаю, наші опоненти будуть пальцями тикати, що вона (НСНУ) збірна. Будуть називати перебіжчиками. Це неправильно, тому що переорієнтація супроводжує людину все життя", - сказав мер Києва.

Крім того, Мартиненко й Омельченко підписали угоду про співробітництво між міською організацією НСНУ і мером міста.

В угоді обмовлюються аспекти співробітництва в різних напрямках удосконалення міського комунального господарства, у тому числі основними моментами є вирішення житлової проблеми і соціальні питання.

Даною угодою також передбачено, що політична партія НСНУ підтримає на виборах Омельченка.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування