Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блок Кравчука-Медведчука готується до потрясінь від Туркменбаши

Субота, 24 грудня 2005, 13:07

Член опозиційного блоку "Не так!", екс-голова "Нафтогазу України" Юрій Бойко вважає, що Туркменістан також підвищить ціни на газ для України.

Про це він сказав у суботу на брифінгу після подання блоком виборчого списку до Центральної виборчої комісії, повідомляє прес-служба Республіканської партії.

"Газові переговори розпочалися не так. Оскільки Україна перша запропонувала перейти на грошові розрахунки, не передбачивши наслідків", - вважає Бойко.

За його словами, тривожним симптомом є також замовчування результатів переговорів щодо ціни на туркменський газ.

"Судячи з усього, в Туркменістані на нас також чекає підвищення цін. Тому українській промисловості потрібно готуватися до серйозних потрясінь", - сказав він.

В той же час, лідер "Не так!" Леонід Кравчук вважає "нерозумним" включення до першої п'ятірки виборчих списків представників шоу-бізнесу та спортсменів.

"Якщо всі працівники культури і великого спорту пройдуть до парламенту, то можна буде чергувати – один день парламент буде сценою, а інший день – рингом. Тоді ми будемо цікаво приймати закони", - цитує Кравчука УНІАН.

На його думку, це не розумно на початку нового парламентського життя, коли Верховна Рада формуватиметься за пропорційною системою. "Одні будуть кнопкодавами, а інші будуть визначати філософію", - додав депутат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування