Росіяни закликають Ющенка спати спокійно та їдять безкоштовне сало

Субота, 24 грудня 2005, 13:36

Перед будівлею посольства України в Москві організована безкоштовна роздача сала.

Раніше перед будинком українського диппредставництва пройшов пікет, учасники якого вимагали від Києва платити за російський природний газ за ринковими цінами.

Як передає кореспондент РІА "Новости", десяток молодих людей тримали плакати з написами: "Ющенко, заплати за газ и спи спокойно!", "Газ по 50 долларов - только выхлопной!", "Халява кончилась, панове! Платить сполна будьте готовы".

Незабаром пікетники розійшлися, а напроти будинку посольства група громадян організувала безкоштовну роздачу сала.

У наметі жовто-синього кольору всім бажаючим роздають бутерброди із салом. Співробітники міліції і представники ЗМІ не відмовляються від безкоштовних бутербродів.

З 14.00 біля будинку починається мітинг, санкціонований московською владою. Організатори вважають, що до посольства прийдуть близько 200 чоловік, однак, на думку міліціонерів, учасників мітингу буде вдвічі менше.

Перші прибулі на двох автобусах митингуючі вже розгорнули плакати "Украина, слазь с трубы, на дрова руби дубы", "Поддержим энергетическую независимость Украины - поможем ей возродить угольную промышленность!", "Вернемся в Россию, Донецк и Донбасс! Будут низкими цены на газ", "Украина с Россией - газ и еда, Украина со Штатами - мор и беда".

Учасники мітингу вишикувалися у велику чергу за салом і розгорнули величезний плакат "Газ на сало не меняем".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...