Чоловік Тимошенко міняє нафту і газ на "хрущовки"

Понеділок, 26 грудня 2005, 09:49

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр займається будівельними програмами, пов'язаними з вирішенням проблем "хрущовок", і має намір активізувати цей проект після того, як його дружина повернеться на посаду прем'єра.

Такими планами Олександр Тимошенко поділився з кореспондентом газети "Сегодня" у переході на столичній площі Слави, де купував подарунок племінникові.

"Нафти і газу більше не буде. Я займаюся будівельними програмами, пов'язаними з вирішенням проблем "хрущовок", - відзначив Тимошенко.

"Це буде велика програма. Вона, скоріше за все, почнеться після виборів, коли поміняється прем'єр. Хто ним буде — для нас річ очевидна. Це, звичайно, Юлія Тимошенко. Якщо так відбудеться, то бізнесмени, з якими ми провели переговори, почнуть інвестувати "під Юлію Тимошенко", - додав він.

Тимошенко також розповів, що його дочка Євгенія і зять Шон Карр залишаються в Україні і будуть вести свій бізнес, "пов'язаний із будівництвом і якимись торговельними підприємствами".

Що стосується розведення перепелів, то Тимошенко сказав, що це тільки "хобі".

Новий рік Тимошенко має намір провести в Дніпропетровську з родиною. Які подарунки подарувати близьким, він поки не вирішив.

"Поки ще не вибрав, але це будуть невеликі штучки. Дружині подарую перли. Вона їх любить носити і узагалі вони їй пасують. З подарунками доньці і зятеві поки не визначився, але однозначно будуть не з "речей". Якісь новорічні дріб'язки", - відзначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування