Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович "розгадав" план Тимошенко

Понеділок, 26 грудня 2005, 10:55

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович упевнений, що "нова влада" втратила підтримку не тільки українського народу, але і Заходу.

Про це Янукович заявив у понеділок на зустрічі з активом Партії регіонів Донецької області у Волновасі.

"Почитайте ті газети, що сьогодні на Заході пишуть про Україну. У США критикують нинішню владу за те, що ... вони (нова влада) їх сьогодні ганьблять і дискредитують", - сказав лідер "регіоналів".

При цьому він нагадав, що саме західні країни "підтримали і, можна сказати, привели до влади" нинішнє керівництво країни.

"Тому що сьогодні населення України ніколи не підтримає цю владу на майбутніх виборах", - підкреслив Янукович.

Янукович також заявив, що Юлія Тимошенко зараз критикує чинну владу для того, щоб знову зосередити управління державою у своїх руках.

Лідер Партії регіонів підкреслив, що "влада сьогодні в черговий раз намагається обдурити ту частину України, яку вона вже обдурила".

"Партія "Батьківщина" на чолі з Юлією Тимошенко 8 місяців знущалися з країни, з економіки, а зараз починає критикувати владу", - заявив він.

"Хіба ми не розуміємо, для чого це робиться. Це робиться для того, щоб вкотре залишити цю владу у своїх руках. І продовжувати цю бездарну, безвідповідальну політику", - сказав Янукович.

Лідер Партії регіонів також відзначив, що "не тільки внутрішня політика, але і зовнішня політика нашої держави не принесла нам жодних дивідендів".

Остров

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування