У таборі Ющенка викликають підозри синхрони Тимошенко

Понеділок, 26 грудня 2005, 16:44

Блок "Наша Україна" закликає українське суспільство згуртуватися навколо чинної влади у питанні постачання російського газу в Україну.

"Закликаємо українське суспільство морально і політично згуртуватися навколо чинної влади, яка професійно та аргументовано, послідовно і впевнено захищає інтереси українських громадян", - сказано в заяві блоку "Наша Україна".

Блок "Наша Україна" також засуджує позицію політичних сил, які, "претендуючи на політичне лідерство і довіру людей, фактично йдуть на зраду національних інтересів".

"Нас дивує позиція Партії регіонів, яка заради власної політичної вигоди дозволяє використовувати себе в якості засобу тиску з боку іншої держави і не підтримує Україну в переговорах з Росією".

"Вони готові піти навіть на колапс національної економіки, здачу інтересів українських підприємств Сходу і Півдня України, щоб використати це як уявний приклад поразки влади", - зазначено в документі.

Блок "Наша Україна" також зазначає, що "особливо насторожує позиція Юлії Тимошенко, яку разом із синхронами Вітренко, Януковича та Медведчука використовує російська пропаганда на своїх каналах".

"Ми не хочемо вірити, що непатріотична фразеологія Юлії Володимирівни пов’язана із закриттям кримінальної справи проти неї у прокуратурі Російської Федерації".

"Також не конструктивною є позиція окремих політичних сил із помаранчевого табору, які об’єктивно підігрують у газовому питанні російській стороні", - зазначено в заяві.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...