Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченка переслідують дивні фантазії

Вівторок, 27 грудня 2005, 09:12

Екс-секретар РНБО Петро Порошенко заявив, що тимчасова слідча комісія Верховної Ради, МВС, СБУ та Генпрокуратура не знайшли підтвердження обвинуваченням екс-держсекретаря Олександра Зінченка.

Про це у вівторок повідомила прес-служба Порошенка.

"Понад три місяці було в розпорядженні Зінченка для того, щоб аргументувати парламенту, суду, правоохоронним органам та ЗМІ нісенітницю, яку він озвучив у вересні місяці цього року, проте він так і не спромігся цього зробити", - говориться в заяві.

Порошенко стверджує, що "за цей час ні тимчасова слідча комісія Верховної Ради, ні МВС, СБУ та Генпрокуратура, ні інші державні установи не знайшли жодного їх підтвердження та дійшли висновку, що всі вони є безпідставними".

Він також додав: "Поведінка та останні заяви Зінченка викликають щирі співчуття з приводу того, що спочатку людина, говорячи абсурдні речі, власноруч загнала себе в глухий кут, а тепер намагається знайти вихід із цього становища".

"На жаль, неадекватне сприйняття життєвих реалій штовхають його на безрозсудні дії", вважає Порошенко.

"Крім того, складається враження, що Зінченка переслідують дивні фантазії, які заважають йому визнати власні помилки і вибачитися, у тому числі і виконуючи рішення судів щодо тих, кого він оббрехав", - йдеться в заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування