Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія вже зазіхає на українську територію

Вівторок, 27 грудня 2005, 09:42

Віце-прем'єр - міністр оборони Росії Сергій Іванов вважає, що розмір орендної плати за станції РЛС у Севастополі і Мукачевому можуть бути предметом переговорів між Москвою і Києвом.

"Вартість того чи іншого об'єкта або його оренди була визначена в минулому в результаті переговорів. Скільки коштує оренда РЛС, я зараз не можу сказати", - заявив віце-прем'єр у вівторок журналістам у підмосковному Наро-Фомінську.

"Я не виключаю, що це питання може бути урегульоване у результаті консультацій або переговорів з Україною", - сказав Іванов.

Раніше міністр оборони Анатолій Гриценко заявив, що вважає обсяг фінансової компенсації Росії за експлуатацію радіолокаційних станцій у Мукачевому та Севастополі неадекватним витратам України.

Іванов заявив про неприпустимість перегляду російсько-українських угод по флоту, що діють до 2017 року.

Міністр нагадав, що у випадку, якщо Київ почне спроби їхньої ревізії, Москва може переглянути договір про кордон. "Угода про умови перебування російського флоту входить у великий російсько-український договір, друга частина якого містить пункт про визнання непорушності границь держав,– заявив Сергій Іванов.– Тому піддавати ревізії ці угоди – смерті подібно".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування