Між Ющенком і Литвином зламався зв'язок

Середа, 28 грудня 2005, 11:51

Міністр фінансів Віктор Пинзеник стверджує, що на сьогодні Верховна Рада ще не передала на підпис президенту Віктору Ющенку закон про державний бюджет на 2006 рік.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив в середу журналістам.

"Верховна Рада не передала на підпис, у нас немає закону про бюджет на 2006 рік", - сказав Пинзеник. "Немає, що підписувати", - додав він.

Як повідомлялося 20 грудня Верховна Рада прийняла закон про бюджет мінімальною необхідною кількістю голосів – 226.

24 грудня прем'єр Юрій Єахануров висловив думку, що Ющенко "десь у вівторок-середу підпише закон, бо він на це налаштований".

26 грудня Литвин повідомив, що закон України "Про державний бюджет на 2006 рік" ще на направлено на підпис президенту.

За словами спікера, зараз відбувається технічне узгодження прийнятого парламентом закону, оскільки точиться дуже багато розмов про те, що саме має бути відображено в цьому документі, а що ні.

"Я сказав, що в ньому має бути відображено все, що пропонувалося під час засідання Верховної Ради, а також під час засідання Бюджетного комітету, оскільки така склалась цікава ситуація, що кожен хоче уже після того, як цей закон прийнято, щось сказати... Доводиться витримувати непрості розборки", - наголосив спікер, додавши, що дав доручення вивчити стенограми засідання Верховної Ради і Бюджетного комітету і включити у текст закону лише те, що було погоджено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...