Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колега Єханурова привітав Україну і хороброго Ющенка

Середа, 28 грудня 2005, 15:21

Канада продовжуватиме підтримувати зусилля українського уряду у впровадженні важливих політичних та економічних реформ, що зміцнять Україну як демократію з сильними Євроатлантичними зв’язками та як партнера в питаннях глобальної безпеки.

Про це заявив прем’єр Канади Пол Мартін з нагоди річниці виборів в Україні, передає прес-служба посольства Канади.

"26 грудня 2004 року українці пішли на виборчі дільниці, що стало наочним твердженням їх демократичних прав. Канада вітає Україну з річницею цієї справді історичної події. Цей рік був роком великих та складних завдань, які президент Ющенко зустрів хоробро та рішуче.

Як йдеться у заяві, за минулий рік українсько-канадські відносини зміцніли ще більше.

Визначення України як одного з ключових партнерів Канади в галузі розвитку є лише одним прикладом способу, в який наші країни продовжують підтримувати одна одну та працювати разом для втілення в життя спільних цілей та досягнення прогресу в майбутньому, зазначено в документі.

"На повторні президентські вибори 2004 року Канада відправила безпрецедентно велику кількість спостерігачів в рамках інавгураційної місії Корпусу Канади, і ми пишаємося тим, що відіграли значну роль в цих виборах", - зазначив Мартін.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування