Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не зміг спростувати Тимошенко і послав Ющенка в Москву

Середа, 28 грудня 2005, 19:59

Лідер Партії регіонів Віктор Янкович заявляє, що не має віднощення до кризової ситуації з російським газом.

Так в ефірі телеканалу "Інтер" у середу він прокоментував заяву Тимошенко про те, що ним, Кучмою і Бойком була створена корупційна схема, по якій між Україною, Росією і Туркменістаном був введений могутний посередник Росукренерго.

"Я хочу однозначно сказати, що ми ніякого відношення до тієї ситуації кризової, яка склалася цього року, не маємо", - заявив він.

"Ми мали пряме відношення торік до постачань газу і за це ми несли відповідальність. І сьогодні переводити стрілки на дискредитацію кого завгодно і знімати відповідальність з цієї влади, це не правильно", - заявив Янукович.

У той же час, він здивувався, чому Тимошенко не зробила таку заяву, коли працювала прем'єр-міністром.

"Турчинов сьогодні сказав, що про це вже було відомо ще в середині цього року і Тимошенко вчора сказала, що була в президента. Сказала йому про це, але він заборонив їй втручатися в це питання", - додав Янукович.

Він також заявив, що треба зробити все, щоб "не допустити катастрофи в економіці".

"Ми повинні дуже серйозно поставитися до переговорів з Росією. Я думаю, що в Росії є сили, що розуміють ціну цього питання", - сказав він.

"Тому потрібно виважено, без емоцій підійти до цього питання. І зайнятися цим має президент України. Не їздити в Ірак, а треба їхати в Москву. Не готуватися до Нового Року, а готуватися до переговорів", – заявив Янукович.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування